Road map background illustration

Een dag uit het leven van ...

Woonmakelaar bij de WOCO

Dankzij jou worden onze huurders duurzaam gehuisvest

Maak kennis met het vakgebied  Projectontwikkeling en vastgoed bij de WOCO


Je begint je dag vanaf kantoor, vanuit huis of in een van onze Buurt Informatie Centra. Nadat je je e-mail hebt bijgewerkt stap je in de auto naar je eerste afspraak. Je gaat de sleutels uitreiken aan een ouder echtpaar, die na 41 jaar van hun eengezinswoning naar een appartement met een lift verhuizen. Bij terugkomst op kantoor heb je overleg met je collega's uit jouw wijkteam. Jullie bespreken hoe de leefbaarheid in een van jullie buurten verbeterd kan worden. Voor de pauze bel je nog even met een woningzoekende die een vraag heeft over woningruil.

In de middag adverteer je drie woningen en controleer je, op verzoek van een collega woonmakelaar, de inkomensgegevens van een woningzoekende die heeft gereageerd op een woning. Daarna heb je met je team een brainstorm over het optimaliseren van het verhuurproces. Hieruit komen een aantal verbetervoorstellen. Tijd om naar huis te gaan.

Dankzij jou worden onze huurders duurzaam gehuisvest en hebben we een gestroomlijnd verhuurproces, zodat onze woningen tijdig verhuurd worden.