Road map background illustration

Studenten en starters

De WOCO daagt je uit

Natuurlijk wil je een baan waarin je wat betekent voor de wereld om je heen. Want sociaal zijn betekent meer voor je dan cijfers. Tegelijkertijd zoek je ook naar werk dat uitdaagt op je vakgebied. Waarin je jouw talent kunt inzetten om een verschil te maken. Wat je skills ook zijn, bij de woningcorporatie kun je ze inzetten om wonen betaalbaarder, duurzamer en aangenamer te maken voor tienduizenden huurders. 

Het beste van twee werelden

Een woningcorporatie maakt deel uit van de publieke sector. Bij ons is maatschappelijke winst veel belangrijker dan financiële winst. We werken voor mensen. Tegelijkertijd werken we als een bedrijf. We zijn ambitieus en gedreven. Plannen zetten we direct om in projecten. Op talloze vlakken: we (ver)bouwen woningen en apps, beheren buurten en ict-systemen en hebben specialisten op alle vakgebieden in huis: financieel, ict, sociaal, vastgoed, projectmanagement.

Klaar om te starten?

De corporatiesector kan jouw talent goed gebruiken. Starten kan bij verschillende woningcorporaties en daarna is er volop ruimte om te groeien. In de diepte als specialist, of in de breedte door bij een andere afdeling of corporatie aan de slag te gaan.

Heb je een MBO, HBO of WO diploma op zak?


Denk dan eens aan een traineeship in de corporatiesector. Werken en leren tegelijk in een dynamische omgeving met ontzettend veel kansen en doorgroei mogelijkheden.

-> Traineeship Thuisgeven (Zuid-Holland)


Ontwikkel jezelf, groei door en maak impact met het traineeship van Thuisgeven. Of je nu een startende Mbo’er, Hbo’er of Wo’er bent; in 1,5 jaar tijd ontwikkel jij jezelf tot professional. De kickstart van je carrière begint hier.

-> Expeditie Loopbaan (Brabant)


Met het traineeship van Expeditie Loopbaan start je je carrière in een stroomversnelling. Drie keer werk je acht maanden bij een woningcorporatie. Na twee jaar ben je allround inzetbaar in de corporatiebranche. En lever je jouw bijdrage aan de sociale woningmarkt.

Stages en afstuderen

Ook voor afstudeerders en stagiairs liggen er kansen genoeg bij de woningcorporatie. Je werkt aan flinke projecten in je eigen omgeving. Daar kun je trots op zijn.

  • Hoe houden we wonen betaalbaar?
    Zorgen dat de totale woonlasten betaalbaar blijven voor huurders.
  • Hoe maken we woningen duurzamer?
    Zorgen dat woningen duurzamer en comfortabeler worden. Voor iedereen.
  • Hoe houden we de woonomgeving leefbaar?
    Zorgen voor een prettige woonomgeving in buurten, wijken en gemeenten.

Bekijk hier alle WOCO's
Road map illustration