Road map background illustration

Een dag uit het leven van ...

Opzichter dagelijks onderhoud

Dankzij jou kunnen onze huurders prettig wonen

Maak kennis met het vakgebied Sociaal & Maatschappelijk bij de WOCO


In de ochtend start je met het opvragen van de offertes voor de mutatiewoning die je gisteren hebt bezocht. Daarna controleer je de binnengekomen facturen en plan je een bezoek bij de huurder in. Daarna ga je de wijk in en bezoek je twee mutatiewoningen: in de eerste inspecteer je de technische staat van de woning en maakt afspraken met de vertrekkende huurder over hoe die zijn woning achter moet laten. In de tweede woning is de aannemer bezig met het uitvoeren van werkzaamheden en jij controleert of dat goed gaat.

Net voor de lunch rijd je naar kantoor om met een aantal collega’s gaan lunchen en een stukje te wandelen. Hierna heb je een overleg met het wijkteam om te bespreken wat er in de wijk speelt.

In de middag bezoek je een aantal woningen om inspecties uit te voeren en na te aan of er reparatiewerkzaamheden plaats moeten vinden. Je bent vaak in woningen te vinden bij de huurders, het is dus belangrijk dat je goed kunt communiceren met verschillende type mensen. Aan het einde van de middag zet je deze reparatieverzoeken uit bij de aannemer en je gaat na of de eerder afgesproken werkzaamheden ook zijn uitgevoerd. In de loop van de dag zijn er collega’s of huurders die vragen aan je hebben gesteld, je neemt contact met hen op om dit te bespreken.

Als je dit hebt afgerond zit je dag er al weer op. Na deze afwisselende, productieve dag waarmee jij een belangrijke bijdrage levert aan de kwaliteit van ons vastgoed, ga je tevreden naar huis.

Dankzij jou kunnen onze huurders prettig wonen.