Road map background illustration

Een dag uit het leven van ...

Medewerker financiën bij de WOCO

Jij bent goed met cijfers en bent altijd aan het rekenen om het wonen voor onze huurders zo prettig mogelijk te maken

Maak kennis met het vakgebied  Financieel bij de WOCO


Vandaag start de dag met een werkoverleg. Met het team bespreek je de werkvoorraad en werkverdeling. Naast alle dagelijkse werkzaamheden spelen er in de eerste maanden van het jaar drie andere grote projecten: de afsluiting van de administratie voor de jaarrekening, de jaarlijkse huurverhoging en de afrekening van de servicekosten. Deze projecten vragen de nodige voorbereiding van het team.

Na het afdelingsoverleg begin je met het verwerken van alle bankmutaties. Inmiddels zijn alle binnengekomen facturen gescand en kun je ze gaan verwerken. Uiteraard zorg je er ook voor dat onze leveranciers op tijd betaald krijgen. Natuurlijk zijn er ook huurders die hun woning hebben opgezegd en moeten we gaan adverteren. Jij zorgt ervoor dat we adverteren met de juiste huurprijs.


Na een welverdiende pauze stuur je vertrokken huurders een eindafrekening. Ook beantwoord je vragen van collega’s over alle huur– en financiële onderwerpen. Aan het einde van de dag neem je de tijd om je mails te beantwoorden, werp je een blik op de actualiteit en sluit je met een voldaan gevoel je computer af.

Dankzij jou kunnen onze huurders prettig wonen.