Road map background illustration

Van commercie naar gemeenschap

Bart’s vastgoedavontuur bij de WOCO: van commercie naar gemeenschap

In de wereld van vastgoed en maatschappelijke betrokkenheid is Bart een echte held bij Woningcorporatie Stadlander. Als Vastgoedmedewerker, belast met dagelijks onderhoud en mutaties, heeft hij een cruciale rol in het verbeteren van de levenskwaliteit van de bewoners. Maar hoe kwam hij hier terecht?

Een divers pad naar vastgoed

Met een achtergrond in stedenbouwkunde en ervaring in commerciële sectoren zoals projectmanagement en teamleiderschap, leek Bart op het eerste gezicht misschien een ongewone kandidaat voor een woningcorporatie. Maar voor Bart was het de diversiteit en maatschappelijke focus van Stadlander die hem aantrok. Hij merkte al snel op dat zijn functie hier heel anders was dan in commerciële sectoren. Bij Stadlander ervaarde hij een breed scala aan functies en een schat aan kennis, met collega's van verschillende opleidingsniveaus die allemaal bijdroegen aan de missie van het bedrijf.

De betekenisvolle impact van woningcorporaties

Een van de meest opvallende aspecten voor Bart bij het werken bij een woningcorporatie is de tastbare maatschappelijke bijdrage die hij elke dag levert. In tegenstelling tot zijn vorige ervaringen in de commerciële wereld, waar het vaak draaide om winst maken, voelt Bart zich hier meer verbonden met zijn werk. Hij is trots op de rol die de woningcorporatie speelt in het verduurzamen van Nederland en het helpen van mensen die minder zelfredzaam zijn.

Road map illustration

Een warm nest van collegialiteit

Maar wat Bart het meest waardeert aan zijn werk bij de woco is de warme collegialiteit en de hechte banden die hij heeft opgebouwd. Voor hem voelt het alsof hij deel uitmaakt van een familie, waar iedereen om elkaar geeft en elkaar ondersteunt, zelfs bij moeilijke kwesties. De relaties die hij heeft opgebouwd met zijn collega's zijn voor hem van onschatbare waarde.

Wil jij net als Bart impact maken?

Bart's verhaal is een levendig voorbeeld van hoe werken bij een woningcorporatie niet alleen een carrière is, maar ook een roeping om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen.